Szerezzen be kedvezően bútorokat

bútor sonoma tölgy

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Mario előszoba bútor Sonoma tölgy - HAGORA WEBSHOP
Leírás. Mario előszoba bútor Sonoma tölgy. Egyszerű vonalvezetésű, elemes, modern, praktikus előszoba bútor. Előszobába ajánljuk. A garnitúra teljes mérete: hosszú 210, mély 32, magas 203 cm
Axel Bútor Győr - Black Red White bútor ...
Divatos, klasszikus, modern, extravagáns, színes, csíkos, tükrös, képes, normál ajtós és tolóajtós gardróbszekrények. A lehetőségek és variációk korlátlanok, hogy megtalálja a lakásának és ruháinak megfelelő gardróbszekrényt!
Bútor - Lakberendezés, világítás, bútor - Praktiker webshop
Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. az adatkezelési tájékoztatójában ismertetett módon automatizált döntéshozatalt alkalmazzon a hírlevél feliratkozás során. Hírlevél-feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a kiküldött üzenetekben mutatott aktivitásomat
Samanta szekrénysor - sonoma tölgy - adilak-butor.hu
4 részből álló, nappali szekrénysor, melyhez tartozik egy tv-s elem, egy polcos álló komód, egy fali vitrines szekrény és egy lebegő polc. Sonoma tölgy színben kapható, edzett üveggel, ABS élzárással és LED világítással a vitrines szekrényben. Szín:
Akasztós szekrény polcokkal, sonoma tölgy, TEYO - Butorpiac
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
Tempo SALESA sonoma tölgy nappali szekrénysor - Bútorok.hu
Komplett nappali tárolószett, igényes stílusban A SALESA sonoma tölgy nappali bútorszett polcos, fiókos valamint ajtós és üveges tárolókkal, divatos megjelenése és kihasználhatósága miatt közkedvelt bútordarab. Színe és formája tökéletes követi korun
sonoma tölgy | Prémiumbútor - székek, asztalok, bútorok ...
sonoma tölgy, PREMIUMBUTOR.HU- székek, asztalok, bútorok webáruháza, ahol bárszék és dohányzóasztalok, nappali és egyéb bútorokat találhat.
Polcos elemek a kikánál | kika - Otthon az életedben!
A feltüntetett árak a jelzett kivitelre/összeállításra vonatkoznak, egységárat jelölnek, tartalmazzák az áfát, nem tartalmazzák a szállítás, szerelés, ill. a képeken látható dekorációs kellékek árát.
Új Konyhabútorok | A-butorok.hu
A konyhabútor a következő színkombinációban rendelhető: Sonoma tölgy – Fehér, Canyon tölgy – Fehér, Canterbury – fehér, Sonoma tölgy – Sonoma tölgy, Canterbury – Sonoma tölgy. ... antik tölgy. Mérete: 200 cm. Plusz bútor elemek is rendelhetőek hozzá!
Szekrénysorok - Bútorpiac
A szekrénysor ajánlatokban eltérő méretű bútorok találhatóak, amelyek több részből épülnek fel. A nappali szekrénysor tartalmazhat tévé állványt, komódot, polcos szekrényt, üveges, valamint két ajtós, nagy helyet nyújtó szekrényt is.