Szerezzen be kedvezően bútorokat

egyajtós akasztós szekrény használt

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

MW iskolabútor - mwbutor.hu
Egyajtós, akasztós szekrény. 50x50x180cm - 31.400 Ft+Áfa/db. IRODAI SZEKRÉNY SZB-10. Irodai szekrény. Kétajtós, akasztós szekrény. 100x50x180cm - 39.300 Ft+Áfa/db. IRODAI SZEKRÉNY SZB-11. Irodai szekrény . IRODAI SZEKRÉNY SZB-12. Irodai szekrény.
rusztikus bútor
A tömörfa rusztikus szekrényeket egyajtós kétajtós vagy háromajtós változatban gyártjuk. A belső tér úgy variálható ahogyan a legjobban felel meg önnek, lehet polcos szekrény, akasztós szekrény vagy a kettő kombinációja, osztott szekrényként.
Fenyő szekrény | 1001 Fenyő Hálószoba | Termékek | 1001 ...
Fenyő szekrény Egy szépen elkészített fenyőszekrény a lakás dísze! A praktikus belső elrendezés, külső megjelenés, a minőség, a használhatóság, a tartósság egyaránt fontos. ... Az általunk használt felületkezelő anyagok és az alkalmazott UV kikeményí
Szekrény - home-max.hu
Bawaria akasztós szekrény dszf 2d1s A nemes fából készült frontokat gazdag motívumok díszítik. Az elegáns rézfogantyúk, a díszített vitrinüvegek és a henger alakú lábak klasszikus jelleget kölcsönöznek a bútorcsaládnak.
Eladó Hálószoba bútor lapra szerelve: Kitűnő állapotban ...
Tágas akasztós és rakodótér. Méretei 390*210*60 cm Szín: sötétbarna faerezetű Tartozéka kettő darab tojáshéj színű ajtó az áthidaló részre. Eladó Hálószoba bútor lapra szerelve: Kitűnő állapotban lévő használt, lapra szerelt hálószoba bútor.
Fenyofabutor.eu - fenyofabutor.hu, fenyofabutor.hu ...
elemzése www.Fenyofabutor.eu, ez téma (fenyofabutor.hu, fenyofabutor.hu, háromajtós szekrény), és a fő versenytársak (fenyofabutor.hu, szigedi.hu ...
Maxgardób - Beépített szekrény, egyedi konyhabútorok ...
A beépített szekrény előnyeit átgondolva könnyen beláthatod, hogy ez a helykihasználás legegyszerűbb és legnagyszerűbb módja. ... amikkel elrejthetjük az éppen nem használt műszaki cikkeinket, vitrineinket. ANYAGOK ÉS SZÍNEK KAPCSOLAT. Jótálás!
nyitott polcos konyha - smartdreamers.hu
A konyha az egyik legtöbbet használt helyiségünk. Ha egy átlagos háziasszony naponta két órát tölt a konyhában, akkor az egész évben 730 óra, ami azt jelenti, hogy minden 12 évből 1 Velvet 17 nyitott polcos szekrény, 75x42x200 cm Velvet bútor, klassz
Antik szekrény Budapest - ANTIKPIAC.HU eladó régiségek
ELADÓ kétajtós ónémet paraszt szekrény Budapesten. Használt, de jó állapotú. Az egyik ajtó alján sérült. Akasztós. Méretek: 200 x 135 x 64 cm. XIII. kerületből, magas emeletről való elszállítást vevőnek kell megoldani.
Szekrénysor választék | Alpha bútordiszkont
A 18 mm-es bútorlapból készült szekrény, elemei már összeszerelten érkeznek ezáltal sokkal stabilabb a bútor, mint a lapraszerelt társai. Bourbon tölgy - sonoma tölgy színben. ... mely rendkívül jó választás minden modern otthonba. Kétféle színváltoz