Szerezzen be kedvezően bútorokat

fagyasztó szekrény a

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

2018 TOP Gorenje fagyasztók - OnlineMárkaboltok
A fagyasztó szekrény mérete 60 cm széles, 180 cm magas, és 64 cm mély. 24 óra alatt maximum 25 kg élelmiszert tud lefagyasztani egyszerre. Azonban 28 órán keresztül képes a hőmérsékletét megtartani, áramszünet esetén.
244 literes kombinált hűtő × parafalo.hu webáruház
AzÖn kosara jelenleg üres. Nem csak vásárlásra használhatja, a kosarat! Tegye bele nyugodtan kedvenc termékeit, nem jár vásárlási kötelezettséggel. Így egyedi szettet is össze állíthat a segítségével, vagy össze hasonlíthatja a kiválasztott modelleke
Olcsó fagyasztó szekrény – Konyhai eszközök
Akciós fagyasztószekrény áruházak, Fagyasztó vásárlói vélemények. Szabadonálló és beépíthető Fagyasztók összehasonlítása.
Használtautó Fiat Hűtő/fagyasztó | Autocentrum AAAAUTO.hu
Fiat Hűtő/fagyasztó a legkedvezőbb árakon az AAA AUTO használtautó-kereskedőtől. Válasszon autót megbízható használtautó-kereskedőtől!
Álló hűtő-fagyasztó szekrény - static.saxon.hu
Azálló hűtő-fagyasztó szekrény (a továbbiakban: készülék) két részből áll: a felső része hűtőszekrény, míg az alsó része álló fagyasztó. A hűtőszekrény friss élelmiszerek háztartásban való 0°C feletti tárolására szolgál. A fagyasztó friss élelmiszere
Hűtő / fagyasztó -
Hűtő / fagyasztó: Az ajánlat egy teljesen működőképes hűtőszekrény / fagyasztó bár. Sajnos nem tudok venni bármilyen képet, nagyon jól karbantartott.
Szekrény + tálaló, fehér -
Szekrény + tálaló, fehér: Eladom a használt szekrény (MaxSzéxMé) 180 x 40 x 40 cm-es fehér és egy tálalószekrény (MaxSzéxMé) 100 x 80 x40 cm-es fehér. A kettő együtt, vettem kb 1 éve az IKEA.
Hűtő, Szabadonálló, Fagyasztó szekrény - BestByte.hu
A hírlevélre történő feliratkozással kifejezett hozzájárulásomat adom, hogy az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletének (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján a BestByte Kft. nevemet és e-mail címemet „hírlevélküldés” céljából kezelje (
Fagyasztó szekrény - Budapest IV. kerület, Lebstück M. u ...
Lehel, 3 *-os, 6 rekeszes szekrény, 2 gyorsfagyasztó, 4 tároló funkcióval Mérete: 60x60x160 cm Hibátlan, újjszerű állapotú, nem volt javítva...
Hűtőszekrény -
Hűtőszekrény: Hűtőszekrény szekrény telepítést. Értékesítés én valamivel idősebb, de még működőképes hűtőszekrény, mert vettem egy újat.