Szerezzen be kedvezően bútorokat

fenyő szekrény ajtó ár

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Szekrény - home-max.hu
Akasztós, polcos szekrény. Nappali, ifjúsági vagy hálószoba? A Box bútorcsaláddal valamennyit berendezheti. A bútorokat akár színazonos, akár fehér fronttal rendeli, a fehér dobozok mindenhol jelen vannak- a TV állványokban, a komódokban, az íróaszta
Stylfa - Olcsó gardrób tolóajtó - tolóajtós szekrény - Fót
Jó ár - jó minőség! Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a dekoratív tolóajtós szekrény megoldások iránt. A tolóajtók sokfélesége szinte mindenki számára kínál megfelelő megoldást, de nem biztos, hogy elérhető áron.
Tömörfa ajtók - Vákuumfóliás ajtófrontok
Ajtó minták száma: 9 4 féle késprofillal és 4 féle élprofillal választható. A bútorajtók bükk, tölgy, fenyő, cseresznye,juhar, kőris és égerfából készülnek. Felületkezelés: MILESI páccal és lakkal. GYÁRTÁSI HATÁRIDŐ: 30 nap 30600.-Ft+áfa/m2-től. Ninc
Típus konyha - Fenyőbútor készítés, Irodabútor készítés ...
Mérete: 85x40x60 cm (570 kód), 85x45x60 cm (571 kód) Anyaga: A szekrénytest fenyő utánzatú laminált bútorlapból készül. Az ajtó tömör fenyő, díszmarással.
fenyő beltéri ajtó | Beltéri ajtó - belteri-ajtok.info
A következőkben megtekinthetik a – Tisza Ajtó – beltéri ajtók termékismertetőjét. A prospektus oldalain a – Tisza Ajtó – által gyártott beltéri ajtó típusok találhatók, amelyeket megvásárolhat a kijelölt nyílászáró szaküzletekben és márkakereskedőkné
Használt 2 ajtós fenyő szekrény eladó - hasznaltat.hu
Fenyő 2 ajtós, 5 fiókos komód, szekrény 246 – jó állapotban Eladó a képen látható jó állapotban lévő, pogácsa lábakon álló, komód, szekrény.2 db. van belőle.Ugyanebben a stílusban van 180*200-as ágy, éjjelivel, és 3 ajtós gardrób szekrény is.
Vásárlás: Cipősszekrény - Árak összehasonlítása ...
Vásárlás: Cipősszekrény árak, eladó Cipősszekrények. Akciós Cipősszekrény ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Cipősszekrény termékek, Cipősszekrény márkák.
augusztus 2011 -
Adok két kanapé és egy fotel: Szia kedves, adok el egy kanapén, hogy még mindig nagyon jól konzervált, mert mindig van egy ágytakaró rajta.
Használt 3 ajtós fenyő szekrény eladó - hasznaltat.hu
Fenyő komód, tároló szekrény (de bármi másra is használható) eladó. A szekrény 3 ajtós, polcos, sok minden tárolására alkalmas. A bútor használt, jó állapotú.A szállításról gondoskodni kell.
Beépített szekrény Árak - HV Gardrób - Beépített szekrény
A beépített szekrény ajtóknál először szintén a helyüket válassza kis, csak ezután az ajtó típust. Következik a tolóajtók anyagául szolgáló bútorlapok, üvegek tükrök kiválasztása. Ha mindent kiválasztott akkor a részletekre kattintva megtekintheti mi