Szerezzen be kedvezően bútorokat

függöny konyhai

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Függöny nappaliba! +konyhai - Aukció - Teszvesz.hu
Eladó használt Függöny nappaliba! +konyhai - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!
Konyhai textil webshop | ShopAlike.hu
Vásárolj most Konyhai textileket online. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közü
Függöny karnisok - Csempe Piramis, szakértő a burkolásban
A függöny felfüggesztés egyik legelterjedtebb módja a függönytartó sínek alkalmazása. Itt nem az esztétikumon hanem a praktikumon van a hangsúly. Ezt általában azok választják akik el szeretné rejteni a karnisokat.
Függöny szépségek - Lakberendezési ötletek
A függöny kiválasztása csupán két dologtól függ, az ablak típusától, és a szoba színétől. Egy jó szobát egy egységes szín jellemzi, és ez nem csak a szobákra jellemző, hanem minden helységre otthonunkba, a konyhára, a fürdőszobára, és a WC-re is.
Konyhai függöny, exkluzív alapanyag
A sötétítő függöny, esztétikai kinézetén kívül legfontosabb funkciója az árnyékolás. Sokan választanak olyan sötétítő függönyöket, amelyekkel egészen elsötétíthetik a lakást. Erre a célra a blackout függönyök a legalkalmasabbak.
Konyhai függöny - XXI. kerület, Budapest - jofogas.hu
Szepállaporú pasztell függöny konyha vagy étkező ablakra, max. 150 cm széles. Rövid fazonú függöny, amely a széleken magasabb.Átvehetö bp. 21.
Szőnyegtisztítás, takarítás, kárpit, függöny
Takarítás, Szőnyegtisztítás, Kárpit tisztítás, Függöny tisztítás. Kérlek, hogy az ajánlatkérőt hiánytalanul töltsd ki. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Agora Lakástextil webáruház
Ágyneműgarnitúra Pléd Ágytakaró Paplan, Párna Sötétítő Függöny Ágybetét Törölköző Asztalterítők Díszpárna Vitrázs Függöny kellékek Matrac Nútos karnis Varia rúdkarnis Vitrázsrudak Fa rúdkarnis Elegante karnis Lapfüggöny karnis Műanyag karnis Dán alum
Karnis - Roló - Díszléc és LED lámpa Webáruház
Konyhai felhasználáson túl előszobaablakokon is elhelyezhetőek. A vitrázsrúdra a vitrázsfüggönyt rögzíthetjük vitrázscsipesszel, szalaggal, vagy a pálcára az előre kialakított lyukak mentén is felfűzhetjük az anyagot.
Kész függöny (300x180 cm) KONYHAI MOTÍVUM
Azügyfélszolgálat e-mailben gyorsan (1 napon belül) válaszol a felmerülő kérdésekre, a kiszállítás is gyors, 2 nap alatt átvehettem a terméket.