Szerezzen be kedvezően bútorokat

gardrób tetőtérben

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Eladó házak Debrecen - Flatfy.hu
Az ingatlan földszinti részén előszoba, 1 külön nyíló szoba, tágas nappali, 12 nm-es erkély, étkező, konyha, fürdő, és külön WC található. Az első emeleten 3 külön nyíló szoba, 8 nm-es erkély, fürdő-WC, a tetőtérben egy sportszoba, mosdó, és a kazánh
Árak // Beépített szekrény // Egyedi bútor | Szekrenyneked.hu
Kérlek, vedd figyelembe, hogy az árat sok tényező befolyásolhatja.A képen látható szekrényeknek nincs tető, fenék- és hátlapjuk, mivel ezek a szekrények általában padlótól plafonig tartanak.
Eladó családi ház - Somogy megye, Marcali #22342308
tölgyfa lépcsőn közelíthetjük meg a felső szintet,ahol egy kellemes hangulatú galériába érünk.A galériában szép, fenyőfából készült, gardrób szekrények.A tetőtérben kialakított helyiségek megközelítése innét lehetséges.A felső szinten egy erkély,háro
Eladó ikerház - Budapest 18. kerület #23515704
Tetőtérben társalgó, kettő szoba, gardrób, fürdőszoba káddal és wc-vel, zuhanyzó, terasz. Különálló garázs két gépkocsi részére.A környéken ill. Gyálon és Vecsésen két szoba nappalis újabb építésű ikerház vagy sorház 25 millió forintig beszámítható.
Eladó hétvégi házas nyaraló - Fejér megye, Gárdony #30802174
Fsz. (65nm): 3 szoba, konyha, gardrób, 2 fürdőszoba ( zuhanyzó-WC). Tetőtérben egy galériás és egy szeparált szoba található. Az ingatlan tehermentes. Fűtés megoldható: kandallókémény a két szoba között. Gáz az utcában.
(28/110) Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy, H348016
A tetőtérben amerikai konyhás nappali,kamra, 3 szoba fürdőszoba, WC, gardrób szoba került kialakításra. A ház tégla falazattal, vasbeton gerendás födémmel, pár éve felújított cserép tető héjazattal rendelkezik.
Eladó családi ház - Budapest 20. kerület, Vágóhíd utca 37 ...
A földszinten még egy fúrdő +WC, két nagy szoba és egy gardrób, a tetőtérben pedig még 2 szoba található. A különálló WC-be akár egy zuhany is elhelyezhető. A konyha melletti gardrób több funkcióra is alkalmas: spejz, tároló, de akár egy ablak behely
dekoráció madár
Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására. Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.
Beépített szekrény, Tolóajtós beépített szekrény, Stanley ...
Beépített szekrény, Tolóajtós beépített szekrény, Egyedi beépített szekrények, Stanley beépített gardróbszekrény
Vadlányvendégház Zala | Facebook
Saját kis gardrób az akasztósoknak. A tetőtérben két-két fő részére franciaággyal, romantikus stílusban berendezett összenyitott szoba várja a pihenni vágyókat. Éjjeli szekrényekkel, olvasó lámpákkal, virágos függönnyel és fiókos komóddal.