Szerezzen be kedvezően bútorokat

ikea kanapé huzat mosás

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

IKEA PS 2sz kinyitható kanapé huzat - Gräsbo fehér - IKEA
Huzat Mosógépben mosható, maximum 60°C-on, normál programon. Elkülönítve mosd! Nem fehéríthető. Nem centrifugázható. Maximum 200°C-on vasalható. Professzionális vegytisztítás tetraklóretilénnel és szénhidrogénnel, normál vegytisztítással.
Matracvédő, vízhatlan lepedő, babaágyba, gyerekmatrachoz ...
Matracvédő -Amarost matracvédő huzat 90x200 matrachoz - NOVETEX matrac. 7.990 Ft. Amarost matracvédő 90X200 matrachoz. Tökéletes légáteresztést, higiéniai és egészségügyi környezetet biztosít a minőségi alváshoz. Antiallergén, 95°C-on mosható. Haszná
IKEA kanapék 2011 -
IKEA 2011. Kanapék BEDDINGE LÖVÅS 3 sz. kinyitható kanapé 74.900,Huzat: 75% pamut, 25% poliészter. ... EKTORP 3 sz. kanapé 79.990,- tavalyi ár: 84.990,- Huzat: 100% pamut. 218×88, M88 cm. BLEKINGE fehér 098.758.41 Az EKTORP kanapékra 10 év mindennapo
október 2014 -
7112 Régi nagy párna huzat MANCI feliratos - Jelenlegi ára: 7 500 Ft Régi keresztneves hajtogatott, díszes, kiegészítő, ágynemű, nagy párna huzata, díszpárna párban. Minden gombja megvan.
Ikea 2010 by Infoglobal Kft - Issuu
A számtalan választható méret és egymáshoz illő huzat közül biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt. 44 oldalon. B A L O L DA L: EKTORP 3 sz. kanapé
IKEA - KIVIK, Lábtartó+tároló, Isunda szürke, , Nagy ...
IKEA - KIVIK, Lábtartó+tároló, Isunda szürke, , Nagy, praktikus tárolóhely az ülés alatt.Pótülőkeként vagy a kanapé meghosszabbítására is használható.Levehető, vegyi tisztítással könnyen tisztán tartható huzat.10 év garancia.
Otthon vidéken: Kanapé dilemma
IKEA, Ektorp, 129. 000 Ft ez a fehér változat, DE nem kinyitható! Tetszik nagyon- nagyon a fehér, de valljuk be, hogy hiába mosható a huzat egy totyogóssal nem biztosítás semmire. Az a baj, hogy ez a forma lett mára az etalon nekem és mindent ehhez h
EKTORP IKEA kanapéhuzat - Sofa Dress
Természetesen az IKEA-ban is találsz minden típusra huzatot, de a miénk egészen más… Válaszz egy, két és három üléses verzióink között a lenyíló menü segítségével, és élvezd a prémium huzataink előnyeit.
június 2011 -
IKEA PERSISK Kelim jó állapotú, 2-től Lakóhely - Kézzel szőtt. ... Ez a gyönyörű párna huzat könnyű bezárni egy fehér pamutból horgolt csipke. Ha érdekel, hívd vissza. Készítette eBay apróhirdetések iPhone App. most ingyen. Ár: 9 EUR .
május 2011 -
IKEA Klippan 2-eladás két kanapé együtt csak 80 €. Mindkét kanapé van kapcsolatban az eredeti egy kivehető és mosható huzat ekrü. Mindkét ágy nagyon jó állapotban van.