Szerezzen be kedvezően bútorokat

juline görgős dohányzóasztal

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Dohányzóasztal
Modern kialakítású, nagy tároló kapacitású dohányzóasztal. Az asztal egyik oldalán tároló polc, másik oldalon kihúzható újság tároló található, a köztes részt pedig üvegpolc köti össze. A Caddy dohányzóasztal lapraszerelt kivitelben kerül átadásra.
Íróasztal - ArtOfHome Lakberendezés
Cattelan Davinciíróasztal. Majdnem klasszikus stílusú íróasztal a Cattelan Italia jóvoltából. Dió vagy szürke színben. . "Szen..
Quattro Mobili tömörfa katalógus 2013 by Kika ...
Dohányzóasztal 5900 2 kosár 130x40x75 cm Könyvespolc 5899 1 fiók 1 kosár 65x157,5x35 cm. ... Fiókos dohányzóasztal 7765 görgős 70x38x70 cm. Tálalókomód 7301 2 ajtó 2 fiók 120x80x45 cm.
GOA tömör rózsafa dohányzóasztal
GOA tömör rózsafa dohányzóasztal bemutatása. Magas minőségű indiai tömör rózsafából (sheesham) készült ez a robosztus megjelenésű dohányzóasztal. Letisztult formájának és természetes megjelenésének köszönhetően nappalija díszévé válhat ez a modern fa
Dohányzóasztal kör görgős - JANE webshop
A dohányzóasztal kör görgős változata a görgőinek köszönhetően gurítható más helyiségekbe, ahol éppen Ön használni szeretné. Az asztallap alatti választékok segítenek elszeparálni a magazinokat, elektromos eszközöket, könyveket.
Dohányzó- és kis asztalok - IKEA
A LÖVET dohányzóasztal volt az első lapos csomagolású IKEA termék, 1955-ben. Az asztalka LÖVBACKEN néven ismét kapható. A termék lapos csomagolása révén duplán csökkentjük a környzet szennyezését. A a gyárakból az áruházakba, és onnan, az otthonokba
mindigbutor.hu - Shop | Facebook
mindigbutor.hu, Abony. 19K likes. mindigbutor.hu hivatalos oldala - bútorok mindig mindenkinek
Kipu puffok - Officelife
ProfiM SF csillaglábas dohányzóasztal 0 Ft. ProfiM SoftBox szófa és dohányzóasztal 0 Ft. Tárgyaló asztalok Beépíthető elektronikai csatlakozók Irodai tároló bútorok és szekrények Csillaglábas forgó tárgyalószékek Görgős irodaszékek és forgószékek Ven
göllesz viktor fogyatékos személyek nappali intézménye
A fogyatékos személyek nappali ellátása. 17. Gyámság, gondnokság szerepe a fogyatékos személyek ellátásában, változások a nemzetközi és a hazai szabályozásban.
Dohányzóasztalok a kikánál | kika - Otthon az életedben!
Egy barátságos dohányzóasztal minden nappaliba elkél. A kikánál modern, klasszikus és design dohányzóasztalok széles skálájából válogathatsz.