Szerezzen be kedvezően bútorokat

konyha alsószekrény váz

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Vásárlás: Elemes konyhabútor - Árak összehasonlítása ...
Vásárlás: Elemes konyhabútor árak, eladó Elemes konyhabútorok. Akciós Elemes konyhabútor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Elemes konyhabútor termékek, Elemes konyhabútor márkák.
május 2011 -
Ikea Bárszék Anssi meglátogatott: Hello .... meg a brémai Anssi egy bárszék a Ikea (lásd a képen / 90cm ülés magasság), fekete a max. 10 € .... azt is meg kell jól konzervált.
Bútorok - Oldal 4 árösszehasonlítása
Hasonlítson össze Bútorok árakat több száz webüzletből. Tekintse meg a legjobb Beliani, Antares, Black Red WhiteBútorok ajánlatot, kedvezményt a ShopMania oldalon (oldal 4).
Ikea konyhaszekrény váz – Konyhai eszközök
IKEA– METO Alapszekrény váz, 60x60xcm, fehér, , ÉV GARANCIA. A garancia feltételeiről bővebben a garanciafüzetben olvashatsz. IKEA – METO Alapszekrény ...
június 2011 -
Tupperware 300ml Turbo Chef Orange: Az eladásra Tupperware Turbo Chef Boldog 300ml kapható narancssárga. Vajon csak 2x, és olyan jó, mint az új.
augusztus 2011 -
Festett fenyő szekrény: A kis szekrény 1,3 x 1,3 x 0,4 m festett világos fa. Két fiók, szekrény és rekesz lóg. Részben felszámolt önálló felvenni.
Új Bútorok | A-butorok.hu
14 személyes étkező garnitúra. 8 tól 18 személyesig bővíthető személyes étkező szett, 200+2*50 cm-e bővíthető, és egy kissebb 160 + 40cm-rel bővíthető asztallal.
augusztus 2011 -
Fekvő laza párnák és tavasszal a váz. Fém lábak, Long Life bőrrel, rendszeresen karbantartott, megfelelő higiéniai termékeket. 3 üléses méret: kb 2,20 m, 2,5 - férőhelyes kb 1,85 m, 1,00 m mély ca Valódi bőr vissza.
június 2011 -
Méretek standard, hogy a sütő illeszkedik egy 60cm alsószekrény. A tűzhely származik a költségvetés felbontású és körülbelül 5 - 10 éves. Működése nagyon világosan strukturált, így nem kell az utasításokat. Ő volt tesztelni elszállítása előtt egy vil
május 2011 -
Ebbe konyha rozsdamentes acél páraelszívó, rozsdamentes acél mosogató, Hailo szemétkosarak, sütővel, kerámia főzőlap cég Zanker és egy teljesen integrált mosogatógép a Siemens. A konyha 6 éves és jó állapotban. Minden készülék üzemképes. A konyha leh