Szerezzen be kedvezően bútorokat

konyhai elektromos szeletelő

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Aprítógép és szeletelőgép :: Árak, online vásárlás ...
Csak kihúzzuk a fiókot, felhajtjuk a szeletelőt, majd a munka végeztével lehajtjuk, s a fiók bezárásával, a szeletelő mintha ott sem lenne. Egyéb aprítógépek Szeletelőgépen kívül, egy aprítógép is jól jöhet a konyhába.
Zöldség feldolgozó eszközök és gépek óriási választéka
"Azon a héten megérkezett a termék, mikor megrendeltük. Azóta már ki is lett próbálva, remekül működik. Ami kis probléma felmerült vele azt már megbeszéltük az ügyfélszolgálattal is, nagyon segítőkészek voltak.
konyhai aprító szeletelő
Elektromos reszelő szeletelő – Konyhai eszközök. Olcsó Reszelő, szeletelő termékek, Reszelő, szeletelő márkák. Sencor SSG 3506YL Elektromos szeletelő. A fokhagyma szeletelő-reszelő rozsdamentes acélból és műanyagból készült.
oneConcept Spirou elektromos spirál szeletelő, 100 W, 3 ...
Spirou elektromos spirál szeletelő, 100 W, 3 szeletelő tartozék, fehér ... A gyors és egyszerű ételkészítéshez a oneConcept Spirou spirál szeletelő egy hasznos konyhai segédeszköz, amely támogatást nyújt az egészséges étkezés és a szénhidrátcsökkente
Vásárlás: Elektromos kés - Árak összehasonlítása ...
Vásárlás: Elektromos kés árak, eladó Elektromos kések. Akciós Elektromos kés ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Elektromos kés termékek, Elektromos kés márkák.
MediaShop Magyarország - a TV-ből ismert eredeti termékek ...
multifunkciós konyhai sütő ... elektromos beltéri grill. 23 Ft 29 990 Ft! Törzsvásárlói ár: 27 990 Ft! Részletes adatok Hammersmith PowerGrip 1+1. univerzális fej csavarokhoz, csavaranyákhoz és kampókhoz. 23 Ft 9 990 Ft !! Részletes adatok ...
konyhai szeletelő kés
Elektromos szeletelő Sencor SFS 4050SS, kivehető rozsdamentes szeletelő tárcsa (átmérő 190 mm), szeletvastagság szabályozó, fokozatmentesen beállítható szeletvastagság (1 és 15 mm között).
Konyhai eszközök - PrimaNet online szakáruház
Több mint 1.200 féle konyhai eszköz terméket tartunk raktáron azért, hogy a lehető leggyorsabban eljusson Önhöz és családjához. A könnyebb kereséshez válassza alkategóriáinkat a bal oldalon!
Elektromos szeletelő - Rdshop.hu
• Konyhai kiegészítők ... Könnyezés nélkül szeretne hagymát aprítani? Ez az elektromos szeletelő mindebben segítő kezet nyújt, és rengeteg időt megspórol Önnek! Csak a megfelelő pengét kell kiválasztania, és már kezdheti is a szeletelést, reszelést é
Elektromos szeletelő gépek felvágottakhoz és más húsok ...
TRE SPADE D-195 Elektromos szeletelő Kézi vezérlésű elektromos szeletelő kisebb hellyel rendelkező felhasználók számára. Alkalmas különböző felvágottak és sajtok pontos, folyamatos szeletelésére.