Szerezzen be kedvezően bútorokat

lapraszerelt gardrób

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Lapra-szerelt bútorok összeszerelése - Ezermester 2009/10
A lapraszerelt dobozolásnak egy hátránya van: a vevőnek kell összeszerelni a terméket, ám emellett számos előnyt fel lehet sorakoztatni, e csomagolási forma mellett. Az így tárolt bútor kevésbé sérülékeny, könnyebben szállítható, jobb a fogása.
Butorhaza.hu - bútor webáruház, ingyenes házhoz szállítás ...
Butorhaza.hu - bútor webáruház, ingyenes házhoz szállítás, szekrénysor, gardrób, franciaágyak, matrac, étkező
Gardróbok
Válasszon igényes és kényelmes ülőbútort elérhető áron! Gyártási múlttal és tapasztalattal rendelkező magyar gyártóktól. Dobja fel nappaliját egy kényelmes, dizájnos sarokülő garnitúrával vagy kanapéval legyen az modern vagy klasszikus stílusú.
fürdőszoba szekrény lapraszerelt
RONIK LAKÁS ÉS KONYHA STUDIÓ / GYŐR, ÉRD, KESZTHELY, Nappali garnitúrák, Hállószoba bútor, Konyha bútor, Gyerekszoba bútor, Irda berendezés, Egyedi bútorok
Szekrény - Home-Max
Eredeti fríz díszíti a frontokat, mely még inkább kiemeli a klasszikus jellegét. 26 eleme 1 színben kapható. Natalia bútorokkal hagyományos stílusú hálószobákat, nappalikat, étkezőket és dolgozó szobákat rendezhetünk be. Natalia bútorcsalád lapraszer
Gardrób - webáruház
Frank lapraszerelt 180cm-es gardrób, tolóajtós több színben rendelhető. Állítható magasságú lábakkal. A polcok és a fémrudak nem tartozékok, külön rendelhetők! Verona tükrös gardrób 160 cm (ingyenes házhozszállítással) 78.500 Ft.
GARDRÓBCENTER - Bútorok szegeden egyedi megrendelésre!
A jó gardrób ott kezdődik, ahol kell és ott végződik, ahol a fantázia határt szab neki. A jó gardróbnak nincs hátfala, így nem keletkezik páralecsapódásra lehetőség. Ez által nem fog bepenészedni, vagy nem kell a faltól 10-12 cm-re elhelyezni.
lapraszerelt szék
Frank lapraszerelt tolóajtós gardrób 140-es kivitelben a Maxi Börzétől. Kedvezményes – akár INGYENES - országos házhozszállítás. HAL-Ibis modern, karfás ifjúsági forgószék.
NÁPOLY gardrób 240 - HuPont.hu
Gardróbok - Üdvözöljük a Róbert bútor honlapján.
Gardróbok - Pega Bútor
FRANK lapraszerelt tolóajtós gardrób. div 70. 75 000,00 HUF. FRANK lapraszerelt tolóajtós gardrób 140 cm 180 cm 75000 Ft 82 000 Ft View Available. Gardróbok. Durham 120 gardrób. Cor. 75 600,00 HUF. 160-as 89800 ft View Available. Gardróbok. Danis T 1