Szerezzen be kedvezően bútorokat

nappali főiskola

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Lakberendező iskola
2,5ÉVES OKJ-s LAKBERENDEZŐ KÉPZÉS INDUL 2019. szeptemberében hétköznap délelőtti (nappali), délutáni (esti) és hétvégi időbeosztással. Államilag elismert végzettség • Profi oktatók • On-line tananyagok • Álláslehetőségek • Pályázati lehetőségek • Sza
Kodolányi János Egyetem
Információk nappali és levelező tagozatos hallgatóknak; Rendezvények; Referenciák; Rólunk; Tanulmányi információk. Neptun; Ügyfélszolgálat; kodo.hu postafiók; Online jegyzetbolt; Könyvtár; Könyvtári anyagok; Az egyetemről; Régi Intra (csak archívum!)
Az iskolák listája - az iskolák legnagyobb adatbázisa
Online listát az összes magyarországi iskola. A IskolákListája.eu a Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.
Minerva90 Kft.– Pénzügyi, közgazdasági, kereskedelmi ...
Minerva90 Kft. - OKJés Tanfolyami szakképzések indítása Fejér, Komárom, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád és Baranya megyékben ...
Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok - melyiksuli.hu
Az OKJ-s képzések általában könnyen, többnyire 1-2 év alatt, nappali vagy levelező tagozaton elvégezhető tanfolyamok, amelyek államilag elismert bizonyítványt adnak. A legelterjedtebb képzési forma a felsőfokú végzettséget adó főiskolai és egyetemi k
OKJ tanfolyamok képzések EFEB Budapest
Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj-s képzések? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény.
Athéné Gimnázium - Speciális általános gimnáziumi képzések
Athéné Gimnázium -Speciális általános gimnáziumi képzések. Képzőművészet, informatika, humán, sportelméleti tárgyak emelt óraszámban. Online jelentkezés.
VAOL a Vas megyei hírportál
A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható. fesztivál. Olvasóink többsége kilátogat az Alterábára. Új látványelem / 14 órája. Óriás habbetűkből városfelirat Vépen. Programtipp családoknak. Újdonság: megyejáró pecsételésre hívnak.
Debreceni Egyetem
A rákdiagnosztikában, a sejtbiológiában és az analitikában is hasznosíthatják azokat a speciális fluoreszcens vegyületeket, amelyeket a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Alkalmazott Kémiai Tanszékének kutatói fejlesztettek ki.
MKE
A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány tehetségeket támogató programja első lépéseként várja olyan, Kárpát-medencei, kiemelkedő tehetségű, 14 és 30 év közötti, nappali tagozatos képzésben résztvevő fiatalok jelentkezését, akik...