Szerezzen be kedvezően bútorokat

teljes értékű ággyá alakítható kanapé

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten | Kanape.net
Tapasztalatunk szerint, maülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét ért, esetleg egyenes kanapét, ami ággyá alakítható. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, ha ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sike
Ülőgarnitúra
Egy modernés fiatalos ülőgarnitúra, amely elhozza otthonába az általa kínált letisztultságot és teret. Nagy összejövetelek tökéletes társa lehet az Abby, mely igény esetén ággyá is alakítható. A kényelmet a tágas ülőfelület és a nagy párnák biztosítj
Álomsziget bútorház - Bútorbolt - Tatabánya - 1383 fénykép ...
-könnyedén ággyá alakítható? ... Elfordítható sarokülő. (teljes értékű franciaágy méretű fekvőfelület) ... Szivacsos vagy rugós változatban,széles szövetválasztékból rendelhető,ágyneműtartós,franciaággyá alakítható kanapé.
Vásárlás: Aterk Kanapé árak összehasonlítása, Aterk boltok
194x86cm,ággyá alakítható, ágyneműtartós kattanós kanapé, fekvőfelület: 194x116 cm. Berlin 03 szövettel. Bonell rugós rendszerének köszönhetően ülve és fekve is egyaránt kényelmes.
Zámor10 Apartment's&Wellness | Keszthely | Földszinti ...
A szobában egy ággyá alakítható kanapé, falra szerelt TV, hűtőszekrény található, melyhez egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint toilet is kapcsolódik. A szobából kilépve, egy közös fedett terasz is tartozik a szobához.
| hasznaltborgarnitura.hu
Teljesértékű ággyá nyitható. Ágyneműtartóval rendelkezik. A sarokpárnák mindkét irányban dönthetőek .relax funkciós tv-nézős pozícióban állíthatóak. ... Sötétbarna műbőr kanapé, ágyfunkcióval, ágyneműtartóval, nagyon szép újszerű állapotban.
ottopanzio.villany.hu - Villány a bor városa
A maximális férőhely – teljes értékű fekhelyek igénybevétele mellett – 24 fő, mely egy szoba pótágyazásával 25-re bővíthető. Mindegyik szobában 2 személyes, ággyá alakítható kanapé szolgálja a variálható elhelyezést.
Eladó használt Kanapé, Ülőgarnitúra - Bútor - Ingyenbazár.hu
Teljes nappaliülőgarnitúra szetthez juthat olcsón. Kényelmes, franciaágynak kihúzható, 3 személyes kanapé /220x90x90cm/ és hozzá tartozó 2 személyes kanapé /160x90x90cm/ 46000 Ft-ért eladó. ... Mérete: a rajz szerinti Tulajdonságai: Ágyneműtartó fiók
Beniamin kanapé E | Möbell.hu
Beniamin kanapé E. Praktikus, helytakarékos, kényelmes és az Öné! Keresse meg kanapéját nálunk! ... A háttámla hátradöntésével ággyá alakítható. Választható színek: 1. Sötét szürke szövet. 2. Világos szürke szövet. 3. Zöld szövet ... A hitel teljes d
Sandero kanapéágy – Bútorbarlang.hu
Leírás. Fiókos nyitású szivacsos kivitel, alatta teljes értékű ágyneműtartóval. Teljes keresztmetszetében szivacsból készült harmonikapárnájának behelyezésével alakítható ki a fekvőfelület.