Szerezzen be kedvezően bútorokat

üvegajtós gardrób

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

home

Nem kell sehová mennie

A bútor online elérhető.

Széleskörű kínálat

Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat

Beépített szekrény, gardróbszekrény, tolóajtós gardrób ...
Kedves Dr. Gardrób csapat. Köszönjük a segítséget a tervezésben és az anyagok kiválasztásában, a szekrény precíz beszerelését, valamint azt a gyorsaságot és rugalmasságot is amivel a teljes projektet kezelték.
Pax (ikea)üvegajtós gardrób - Veszprém, Veszprém
Kínál Pax (ikea) üvegajtós gardrób: Pax üvegajtós gardrób szekrény, fekete-barna színben, szép állapotban eladó. Felül akasztós, alul 2 db polcos rész van. Méretei: 100x60x200 cm Szállításban nem tudok segíteni!
Széria irodabútorok - Irodaszékfutár
Kínálatunkban kedvére válogathat a polcos, teleajtós, teleüveges, szegélyes-üvegajtós, gardrób, fiókos és függőirattartós szekrényelemek között. A szekrények belülről szintezhetőek, a lábmagasság beállításával a szekrénysorhoz és az asztalok magasság
elhúzható gardrób - dvdplusz.hu
A ház új építésű, illetékmentes, rendelkezik 3 hálószobával 3 fürdőszobával, 3 gardrób szobával, egy 54! nm-es nappali-étkező-konyha együttessel, amihez kamra is csatlakozik. A házat 30cm-es téglából építik, 10cm-es dryvit szigeteléssel, 3 rétegű bar
Ruhásszekrények, gardróbok - árak, akciók, vásárlás olcsón ...
2291 db hirdetés a(z) Ruhásszekrények, gardróbok kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!
Alba Bútor Stúdio Kft | Egyedi bútor, széria bútor ...
Mint azélet számos területén, így a lakberendezésben és a bútorgyártásban is a lehetőségek, variációk száma szinte végtelen. Az alapanyag és szerelvénygyártók folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően nap mint nap kerülnek piacra újabbnál újabb anyagok
Új Gardrób Szekrények | A-butorok.hu
A gardrób szekrény 2 db 80 x 60 x 203 cm – es és 1 db 79 x 60 x 203 cm elemből áll. A sínek és a toló ajtók külön vannak csomagolva. Összeállítása egyszerű és kényelmes mivel nem lapra van szerelve az egész bútor.
Savmartüveg tolóajtó, Homokfújtüveges tolóajtó ...
A savmartüveges, azaz másnéven homokfújt üveges tolóajtó leggyakoribb alkalmazási formája a térelválasztás. Az üveg áttetsző, de teljesen nem látszik át, tehát a fényt átengedi, de a mögötte lévő dolgok csak felsejlenek, de tisztán nem látszanak.
Szekrénysorok - BellaBútor.hu
Szekrénysorok, ajánlatok és kedvezmények a BellaBútor.hun, garantált minőség elérhető árakon
Szekrények és gardróbok Archives | TEAKhome
Értesítést kérek! Értesítjük, amint a termék újra készleten lesz. Kérjük, ehhez adja meg az e-mail címét!